Jeg vil gerne købe flere produkter

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har nogle fantastiske nyheder til dig - vores Fuugu-serie kommer nu med en række tilbehør, der er specielt designet til at gøre dit liv lettere!

Washing Machine Cleaning Tablets

Fuugu tilbyder kraftige rengøringstabletter til vaskemaskiner, der fjerner bakterier, kalk og snavs. De fjerner effektivt ubehagelige lugte og ophobninger. Med seks måneders forsyning skal hver pakke Fuugu-tabletter kun bruges én gang om måneden.

Dishwasher Freshener

Denne opvaskemaskine er et produkt, der fjerner ubehagelige lugte i din opvaskemaskine og tilfører en frisk citronduft. Du skal blot hænge den inde i opvaskemaskinen og nyde en forfriskende duft på dine køkkenredskaber efter vask.

Drain and Disposal Cleaning Tablets

Dette produkt bruger kraftfulde enzymer til at fjerne snavs, rense rørene og efterlade en behagelig citrusduft. Hver pakke indeholder seks tabletter og er velegnet til alle typer afløb og bortskaffelse, inklusive dem i husholdninger, kontorer, både og autocampere.

Laundry Detergent Sheets

Disse vaskelagner er en praktisk mulighed for at vaske tøj. Hver pakke indeholder 36 ark, der vejer 3,5 gram. De kan effektivt fjerne hårde pletter, er kompatible med alle vaskemaskiner og er meget sikre at bruge.

Multi-Surface Cleaner Tablet

Fuugu multi-overflade rensetabletter sælges i pakker med 5 og kan opløses i vand for at skabe en kraftfuld rengøringsløsning til forskellige områder af dit hjem. Du kan nemt genopfylde din eksisterende flaske med disse tabletter, hvilket gør den miljøvenlig.

Uanset om du er bekymret for hverdagens slitage eller bare vil give din investering et lille løft, har vores omfattende udvalg af tilbehør lige det du mangler. Sig farvel til konstante udskiftninger og goddag til en længere levetid for dine yndlingsprodukter. Vi er der for dig!"