Miten käytän Fuugu?

Jos olet lukenut eikä ratkaisua löytynyt tietokannastamme, lähetä lippu.

Haluatko oppia käyttämään Fuugu, jotta astianpesukoneesi toimisi kuin uusi? No, ei hätää - meillä on sinulle hyödyllisiä vinkkejä!

• Varmista, että astianpesukone on tyhjä, ennen kuin lisäät tabletin.

• Pistä Fuugu-tabletti tyhjään astianpesukoneeseesi - olipa se sitten pääosassa tai pesuainelokerossa.

• Aloita säännöllinen puhdistusjakso ja anna Fuugun tehdä taikojaan! Kun astianpesukoneesi on palaamassa entiseen loistoonsa, istu alas ja rentoudu ilman tarvetta hangata tai purkaa mitään.

Kun sykli on ohi, olet erittäin vaikuttunut siitä, miltä astianpesukoneesi haisee ja näyttää. Äläkä murehdi Fuugu-tablettien loppumisesta lähiaikoina - koska jokainen ostos sisältää kuusi tablettia, sinulla on kaikki mitä tarvitset pitääksesi astianpesukoneesi tahrattomana jopa puolen vuoden ajan. Muista vain toistaa prosessi samaan aikaan joka kuukausi ja astianpesukoneesi näyttää edelleen upouudelta!