Hoe gebruik ik Fuugu?

Als u hebt gelezen en geen oplossing heeft gevonden in onze kennisbank, dient u een ticket in.

Wil je weten hoe je Fuugu gebruikt om je vaatwasser weer als nieuw te krijgen? Geen zorgen, we hebben een aantal handige tips voor je!

• Zorg ervoor dat je vaatwasser leeg is voordat je de tablet toevoegt.

• Pop een Fuugu-tablet in je lege vaatwasser - in het hoofdgedeelte of in het wasmiddelbakje.

• Start een reguliere reinigingscyclus en laat Fuugu zijn werk doen! Terwijl je vaatwasser zijn oude glorie terugkrijgt, kunt u achterover leunen en ontspannen zonder dat u hoeft te schrobben of iets uit elkaar hoeft te halen.

Als de cyclus voorbij is, zul je onder de indruk zijn van hoe je vaatwasser ruikt en eruitziet. En maak je geen zorgen dat je Fuugu tabletten snel opraken - omdat elke aankoop zes tabletten bevat, heb je alles wat je nodig hebt om je vaatwasser tot wel een half jaar lang brandschoon te houden. Zorg ervoor dat je het proces elke maand op hetzelfde moment herhaalt, dan blijft je vaatwasser er als nieuw uitzien!