Hvordan bruker jeg Fuugu?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Vil du lære hvordan du bruker Fuugu for å få oppvaskmaskinen til å fungere som ny? Vel, ingen grunn til bekymring – vi har det du trenger med noen nyttige tips!

• Sørg for at oppvaskmaskinen er tom før du legger til tablettene.

• Legg inn en Fuugu-tablett i den tomme oppvaskmaskinen – enten det er i hoveddelen eller i vaskemiddelskuffen.

• Start en vanlig rengjøringssyklus og la Fuugu utøve sin magi! Mens oppvaskmaskinen din kommer tilbake til sin fordums prakt, len deg tilbake og slapp av uten å måtte skrubbe eller ta fra hverandre noe.

Når syklusen er over, vil du bli svært imponert over hvordan oppvaskmaskinen din lukter og ser ut. Og du trenger ikke bekymre deg for å gå tom for Fuugu-tabletter på noe tidspunkt – for hvert kjøp inkluderer seks tabletter, så du har alt du trenger å beholde oppvaskmaskinen din skinnende ren i opptil et halvt år. Bare pass på å gjenta prosessen til samme tid hver måned, så vil oppvaskmaskinen din fortsette å se helt ny ut!